LIMAN 4, JOZEFA MARČOKA, 53m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 7442

Prodaja 56650
Kvadratura: 53 Struktura: 2 Print

* DVOSOBAN - 53KVM * LIMAN 4 - UL. JOZEFA MARČOKA * NADOGRADNJA - UKNJIŽEN * LIFT - TERASA * ŠESTI SPRAT * BEZ ULAGANJA * PARKING ISPRED ZGRADE * 56.350E (1.063E/KVM) * MOŽE NA KREDIT *

Detaljnije...
Pred vama je jedan baš lep dvosoban stan! Nalazi se na Limanu 4, porodičnoj lokaciji sa svim urbanim sadržajima. Novije gradnje od ostalih zgrada, jer je u nadogradnji sa novijom opremom!

Strukturno, sastoji se od odvojene kuhinje sa trpezarijom, dve prostrane i vrlo svetle sobe, vrlo praktičnih dimenzija pogodnih za opremanje i uređenje, kupatila sa ležećom kadom i prostorom za veš mašinu, terase odgovarajuće za ovu stambenu površinu, dovoljne veličine za manju sedeću garnituru! Stan je domaćinski održavan i vrlo uredan! Ukoliko nemate dodatnih estetskih zahteva, ulaganje nije potrebno!

Lokacijski, nalazi se na vrlo mirnom mestu, u manjoj ulici koja nije prolazna. Ispred zgrade je zajednički parking, a u zaleđini je dvorište bez saobraćaja sa igralištem za decu.

U blizini su osnovna škola, dva zabavišta sa jaslicama, više velikih marketa, čitav niz zanatskih i uslužnih radnji, Zdravstveni centar sa specijalističkim službama... Na petnaest do dvadeset minuta laganog hoda su park, Dunav sa gradskom plažom, Univerzitetski centar... Takođe, na pet minuta hoda se nalazi više direktnih autobuskih linija prema raznim delovima grada (centar grada, Univerzitetski centar, pokrajinska bolnica sa medicinskim i farmaceutskim fakultetom, železnička i međugradska autobuska stanica, sajam...)

Uknjižen, moguća je kupovina preko kredita!

Pogledajte fotografije i skicu stana, pa pozovite za više informacija...

Šifra nekretnine: 7442

Kontakt:
Telefon: 021/6616173
Mobilni: 069/5614866, 060/3310366
office@kapitalnekretnine.rs

Posrednik:
"KAPITAL NS021" DOO
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina
Broj u registru posrednika: 648
Adresa: Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 105/15
www.kapitalnekretnine.rs
 

Detalji

  • Ulica: JOZEFA MARČOKA
  • Tip objekta: STAN
  • Useljivost:
  • Grejanje: cg
  • Sprat: 6/6
  • God. izgradnje:

Karakteristike