NOVO NASELJE, MOMČILA TAPAVICE, 55m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 7518

Prodaja 51500
Kvadratura: 55 Struktura: 2 Print

* DVOSOBAN - DVOIPOSOBAN * 55KVM * NOVO NASELJE * UKNJIŽEN * 1. SPRAT * RASPORED IZ HODNIKA * KOMOTNE SOBE * PROSTRANA TERASA SA OSTAVOM * LIFT * 51.500E * (937E/KVM) *

*** Komotan dvosoban ili vrlo funkcionalan dvoiposoban stan u 55kvm...
*** Ako volite mirniji, sporiji ritam života u gradu...
*** 937E/kvm, sa agencijskom provizijom...

Detaljnije...
Komotan dvosoban stan na Novom naselju, sa rasporedom u sve prostorije iz hodnika! Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, manjeg predsoblja i terase sa ostavom. S obzirom na raspored prostorija i poziciju instalacija, stan može da se prepravi u dvoiposoban! Ukoliko vam je potrebna dodatna spavaća soba, ta investicija je svakako isplativa.

Oprema u stanu je izvorna, onako kako je ugradio investitor! Sve je u funkcionalnom stanju i u stanu može bez problema da se živi, ali renoviranje je dobrodošlo!

Lokacijski...
Nalazi se u mirnom delu grada, sa prostranim šetalištima ukrašenim zelenilom, parkingom ispred zgrade i unutrašnjim dvorištem bez saobraćaja. Ako volite popodnevne ili večernje šetnje sa članovima porodice ili prijateljima po kvartu u kojem stanujete, ovaj stan bi mogao da bude rešenje za vas. Iz svih ovih razloga, stan posebno pogoduje porodicama sa decom, starijim parovima, mlađim ljudima koji imaju dinamično radno vreme i traže večernju tišinu... Zapravo svima koji vole sporiji ritam života, a u potpuno urbanizovanom delu grada! Takođe, uz isplativu investiciju možete da birate - komotan dvosoban ili vrlo funkcionalan dvoiposoban stan u 55kvm!

Kada se uporede sve prednosti i objektivne mane koje se manjom investicijom mogu ispraviti, ovaj stan ima odličnu tržišnu cenu!

Pogledajte fotografije, pa pozovite za više informacija...

Šifra stana: 7518

Posrednik:
"KAPITAL NS021" DOO
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina
Broj u registru posrednika: 648
Adresa: Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 105/15
Telefon: 021/6616173
Mobilni: 069/5614866, 060/3310366 

Detalji

  • Ulica: MOMČILA TAPAVICE
  • Tip objekta: STAN
  • Useljivost:
  • Grejanje: cg
  • Sprat: 1/5
  • God. izgradnje:

Karakteristike