AVIJATIČARSKO, RUMENAČKI PUT, 35m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 7688

Prodaja 41200
Kvadratura: 35 Struktura: 1.5 Print

* AVIJATIČARSKO NASELJE - RUMENAČKI PUT * KVALITETNA ZGRADA - FASADNA CIGLA * FUNKCIONALAN RASPORED * LIFT * MIRNA PORODIČNA LOKACIJA * PARKING - ZELENILO * 41.200E - 1.178E/KVM *

Detaljnije...

O zgradi...
Klasična gradnja, zgrada od fasadne cigle! Rađena temeljno, sa prostranim hodnikom i širokim stepeništem, u vreme dok se nije štedelo na zajedničkim sadržajima! Zajednička prostorija u prizemlju zgrade. Uvučena od ulice, zaštićena od saobraćajne buke.

O stanu...
Delimično pod kosinom! Stan je pre par godina delimično renoviran: stavljeni su PVC prozori i zamenjena keramika u kupatilu i kuhinji. Ostala oprema u stanu je izvorna, ali sve je funkcionalno i u stanu može bez ikakvog ulaganja da se živi.

Struktura...
Dnevni boravak sa kuhinjom (jedan redovni PVC prozori jedan krovni drveni prozor), spavaća soba (redovni PVC  prozor) i kupatilo sa ležećom kadom! Ispod kosine postoji prostor pogodan da se iskoristi kao ostava.

Lokacija...
Porodična lokacija u mirnom delu grada! Ispred zgrade je zajednički parking, a u zaleđini zeleno dvorište sa dečijim igralištem. U blizini osnovne škole, zabavišta sa jaslicama, Zdravstvenog centra, zelene pijace, više velikih marketa... Dobra saobraćajna povezanost!

O ceni...
U odnosu na tražene cene na lokaciji za ovaj tip nekretnina, a pogotovo na trend rasta u celom Novom Sadu, tražena suma je vrlo korektna!

Pogledajte fotografije, pa pozovite za više informacija...

Šifra stana: 7688

Kontakt:
Telefon: 021/6616173
Mobilni: 069/5614866, 060/3310366
office@kapitalnekretnine.rs

Posrednik:
"KAPITAL NS021" DOO
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina
Broj u registru posrednika: 648
Adresa: Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 105/15
www.kapitalnekretnine.rs
 

Detalji

  • Ulica: RUMENAČKI PUT
  • Tip objekta: STAN
  • Useljivost:
  • Grejanje: cg
  • Sprat: 7/7
  • God. izgradnje:

Karakteristike