BULEVAR, TRG 1. MAJA, 42m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 8098

Prodaja 64900
Kvadratura: 42 Struktura: 1.5 Print

* DVOSOBAN - 42KVM * BULEVAR - SAJAM - BOLNICA - FUTOŠKI PARK * TRG 1. MAJA * UKNJIŽEN 1/1 *  NOVIJA GRADNJA - VISOK KVALITET IZGRADNJE I UGRAĐENE OPREME * 1. SPRAT * POGLED NA PARK - ISTOČNA STRANA * LEPA I PROSTRANA TERASA * ZAJEDNIČKI PARKING * PARK ISPRED ZGRADE * UKNJIŽEN 1/1 * 64.900E, SA AGENCIJSKOM PROVIZIJOM * MOGUĆA KUPOVINA SA NAMEŠTAJEM KAKO SE VIDI NA FOTOGRAFIJAMA, CENA DOGOVOR *

Detaljnije...

Zgrada...
Novogradnja, kvalitetna zgrada stara desetak godina! Manja zgrada sa malim brojem stanova. Ugrađena oprema je visokog kvaliteta, domaćinski održavana, bez ulaganja.

Stan...
Strukturno, stan se sastoji od manjeg predsoblja sa garderoberom, dnevnog boravka, prostranog i svetlog, sa izlaskom na vrlo lepu terasu, kuhinje sa manjim šankom, spavaće sobe gotovo pravilnog kvadratnog oblika, pogodne za raspored nameštaja i uređenje, kupatila sa ležećom kadom i prostorom za veš mašinu i vrlo funkcionalne ostave sa policama! Ceo stan je okrenut na istočnu stranu sa pogledom na park.

Oprema u stanu je u odličnom stanju, domaćinski održavana i vrlo uredna. Ukoliko nemate dodatnih estetskih zahteva, ulaganja u stan nema.

Lokacija...
Trg 1. Maja u kojoj se stan nalazi pozicioniran je na tromeđi Pokrajinske bolnice i sajma, s jedne strane, Futoškog parka sa druge i Bulevara Oslobođenja sa treće. Uvučen od saobraćajnica i zaštićen od direktne buke i izduvnih gasova, sa malim parkom smeštenim u sredini, ovo je mesto mala zelena oaza u urbanom delu Novog Sada.

Odlična saobraćajna povezanost preko ulice Novosadskog sajma i bulevara u nastavku, sa nekoliko direktnih autobuskih linija prema raznim delovima grada (Univerzitet, centar grada, Dunav sa gradskom plažom, međugradska autobuska i železnička stanica...)!

Neposredna blizina osnovne škole, više zabavišta sa jaslicama, velikih marketa, Zdravstvenog centra sa specijalističkim službama, čitavog niza ugostiteljskih, zanatskih i uslužnih radnji...

Dokumentacija...
Stan je uknjižen 1/1, moguća je kupovina na kredit!

Pogledajte fotografije i skicu rasporeda prostorija, pa pozovite za više informacija...

Šifra stana: 8098

Kontakt:
Telefon: 021/6616173
Mobilni: 069/5614866, 060/3310366
office@kapitalnekretnine.rs

Posrednik:
"KAPITAL NS021" DOO
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina
Broj u registru posrednika: 648
Adresa: Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 105/15
www.kapitalnekretnine.rs
 

Detalji

  • Ulica: TRG 1. MAJA
  • Tip objekta: STAN
  • Useljivost:
  • Grejanje: cg
  • Sprat: 1/4
  • God. izgradnje:

Karakteristike